SAY Ajans

Proje Hazırlama Kulübü
Amaçlarımız:

1.Avrupa Birliği Gençlik programları Socrates/ Comenius programlarına proje hazırlamak.
2.Ülkemizi, okulumuzu yurt-dışında temsil etmek.
3. Yabancı dil bilgi ve becerisini geliştirmek.
4. Üreten, düşünen ve araştıran öğrenciler yetiştirmek.

Aşamaları:

1.Socrates ve Comenius programlarını tanıma.
2. Proje hazırlama aşamalarını kavrama.
3. Taslak projeler üretme.
4. Hazırlanan projelerin uygulanması ve destek için yapılacak başvurular.
5. Yurt dışında tanışma toplantılarına, il içi yarışmalara ve öğrenci değişim programlarına katılım.

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Etkinliklerimiz

Şubat ayında E-twinnin projesi kapsamında Fransa ile "2011 Avrupa Gönüllülük yılı" olması nedeniyle yeni bir proje başlattık.

Kardeş okulumuz Hollanda'nın Pax Christi Koleji ile Şubat 2010 ayında başlattığımız "Okullarımız Ne Kadar Çevre Dostu?" projesi kapsamında okulumuzu ziyaret eden öğrenci ve öğretmen grubuna; projeden sorumlu öğretmenlerimiz S. AKGÜL, F. G. ENGİN, H. A. AYGÜN rehberliğinde okulumuzu tanıtarak, kültürel paylaşım ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu beraber yaşadık.

Aynı proje kasamında 26 Mart-02 Nisan 2011 tarihleri arasında Pax Christi Koleji 16 öğrencimiz ve 4 öğretmenimizle ( S.AKGÜL, F. G. ENGİN, H. A. AYGÜN, D. KIR) ziyaret ettik.Öğrencilerimiz çeşitli meslek ve genel kültür derslerine katıldılar.(Meslek dersleri, biyoloji, sosyal bilimler sınıfı gibi.) Druten de bulunan su arıtma tesisini gezdiler.

Proje kulübü, resim ve müzik öğretmenleri işbirliği ile Hamit İbrahimiye Otistik Çocuk Eğt. Mrk. ve Dost eller işitme engelliler merkezi okulları ile ortaklaşa yürüttüğümüz proje kapsamında 07 Aralık tarihinde öğrencilerimizle otistik okulu ziyaret ettik ederk tüm öğrenciler hep birlikte faaliyette bulunduk.

Hamit İbrahimiye Otistik Çocuk Eğt. Mrk. ve İş Eğt. Merkezi ile ortak yürüttüğümüz projelerimizin kokteyl, sergi ve konseri 27 Aralık 2010 Pazartesi günü 18.00'de Kadıköy Halk Eğt. Merkezi'nde yapıldı.
proje sorumlusu öğretmenlerimiz: Sema Akgül, Ümmühan Duran, Mustafa Kendirci.

25 Mart 2011 tarihinde Çevre projemiz kapsamında öğrencilerimizle birlikte atık su tesislerinin ziyaret ettik.
Nisan ayında Kültür 2000 kolejinin düzenlediği Yapay Zeka konulu proje yarışmasına  10 öğrencimizle katıldık. fen ve bilgisayar dalında ikincilik, maket dalında ikincilik ödüllerini aldık.
İletişim   |  Site Haritası   |  AnaSayfa   |  Sanal Tur  |  Faydalı Linkler   |  E-Bilgi Edinme  |  Meb Projeleri